Hoi

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Kiki van Vliet, getrouwd en moeder van 2 dochters.

In 2018 ben ik begonnen met Bewust bij Kiki. Bewustzijn is altijd een ding geweest in mijn leven. Als kind al voelde en zag ik de dingen anders dan wat ”gewoon” was. Ik wist dat ik hier iets mee mocht. Na een weg vol opleidingen en uitdagingen ben ik in 2018 gestart met mijn praktijk.

Wat ik het liefst doe in mijn werk…
Samen met jou kijken naar hoe jij (nog) gelukkiger en meer in balans zou kunnen leven. Samen zorgen dat jij ECHT voor jezelf durft te gaan staan en je leven gaat inrichten zoals JIJ dat zou willen.

Dit doen we door bewust te worden van je oude patronen en deze te doorbreken. Maar ook door oude angsten en belemmerende overtuigingen aan te pakken. Zodat jij liefdevol in verbinding bent met jezelf en keuzes maakt die voor jou goed zijn! Daar word ik nou echt blij van en de wereld nog veel mooier.

Een warme, lieve vrouw met een inlevend vermogen, dat is Kiki. Wat Kiki zo uniek maakt ten opzichte van andere coaches is dat zij haarfijn aanvoelt wat jij voelt. Dit heeft mij geholpen om woorden te kunnen geven aan mijn gevoel. Waardoor ik mijzelf steeds beter ben gaan begrijpen. Door Kiki heb ik geleerd om juist mijn gevoelige kant te kunnen zien als kwaliteit in plaats van een last. Waardoor ik het nu voor mij kan laten werken in plaats van tegen mij.

Door de rust die Kiki uitstraalt en de ruimte die zij geeft heeft Kiki mij vanaf het begin af aan het gevoel gegeven dat niks te gek is voor haar. Waardoor ik helemaal mijzelf kon zijn, zonder mij hiervoor te schamen. Hierdoor kwamen wij al snel bij de kern van waar ik tegenaan liep, ondanks dat ik dit erg spannend vond. Door Kiki heb ik geleerd om van mijzelf te kunnen houden, mijn grenzen aan te geven zonder mij hier schuldig over te voelen en te vertrouwen in mijzelf. Hierbij luister ik nu vooral naar mijn eigen gevoel. Waardoor ik weer van het leven kan genieten. En ik niet op zie tegen de toekomst, maar de toekomst juist als uitdaging zie waar ik van mag genieten.

Wat ik als erg fijn heb ervaren is dat Kiki iedere sessie opnieuw aansloot bij waar ik behoefte aan had. Tijdens de (serieuze) gesprekken was er ruimte om te lachen met elkaar, waardoor er steeds weer een ontspannen sfeer hing. Ik gun het iedereen om een tijd op te trekken met Kiki, omdat je er zoveel van kan leren waar zowel jij als jouw omgeving (later) profijt van heeft.

wat doe ik het liefste

als ik niet werk…

Leuke dingen ondernemen met mijn man en kinderen.
Uren doorbrengen in onze moestuin en dan van al dat lekkers heerlijke gerechten maken.

Uiteten gaan, wandelen en Yoga doe ik ook graag. Ik geniet graag van een vers kopje thee en een lekker wijntje of speciaal biertje op zijn tijd.