Over mij

Wie ben ik

Ik ben Kiki van Vliet-Lankhuijzen, getrouwd met een hele lieve man en moeder van Roos (2015) en Isabel(2018). Samen met hen woon ik in Noordschans. Ik geniet enorm van het rustig wonen in de polder.

Sinds oktober 2018 is een droom uitgekomen en heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Om daar te komen heb ik mij eerst flink mogen ontwikkelen. Na mijn spw4 diploma ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg en vele jaren in de kinderopvang. Tijdens mijn werk in de kinderopvang ben ik enkele studies gaan volgen.

Ik heb toen een opleiding mindfulness voor kinderen gevolgd, dit was duidelijk iets waar meer mijn interesse lag. Omdat ik meer verdieping wilde ben ik de opleiding innerlijk kind therapie gaan volgen. Wat vond ik dit interessant en wat gaf mij dit inzicht in wie ik was.

Na de bevalling van onze eerste dochter met 33 weken kwam het dieptepunt in mijn leven. Ik sloeg doodsangsten uit, had slaapproblemen en de nodige paniekaanvallen. Er was niks over van de Kiki die ik was. De inzichten rolden langzaam binnen en wat heb ik veel geleerd van die heftige periode. Wat ben ik dankbaar dat ik die levenslessen heb mogen ervaren, hoe vervelend en verdrietig die ook waren. Het heeft me uiteindelijk enorm verrijkt.

Hierna ben ik gaan werken bij een dagbesteding voor autistische kinderen en jongeren met ernstige gedragsproblemen. Iedere dag was een uitdaging en wat heb ik daar veel mogen leren.

Ik heb toen de opleiding kindercoach gedaan bij de Magie van kindercoaching. Ook heb ik daar mijn coachee! licentie behaald.

In oktober 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik hoop daarmee het beste in ieder mens, kind en organisatie naar boven te halen. En zo de wereld een stukje mooier te maken.

Ik volg regelmatig workshops en trainingen om mij verder te ontwikkelen. Op dit moment volg ik een training over het werken met het nieuwe opstellen. Dit is een verrijking voor mijn praktijk, maar ook zeker voor mij persoonlijk.

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn praktijk.

Groetjes,
Kiki van Vliet-Lankhuijzenneem vrijblijvend contact op