Liefdevol in verbinding met jezelf

Hoe zou het voor je zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf? Zodat je keuzes gaat maken die ECHT goed zijn voor jou. Waar je in verbinding bent met jezelf en dingen doet die voor jou goed voelen.

Samen met jou kijk ik graag naar jouw leven. Wat je eventueel anders zou willen, waar je tegenaan loopt en wat jou weerhoudt om jouw volle potentie te leven.
Welke oude patronen worden zichtbaar? En welke overtuigingen weerhouden jou om jouw ideale leven te leiden?

Mijn kracht is om contact te maken met jouw kern, waardoor je niet alleen inzicht krijgt in je gedrag maar ook in wat jou van binnenuit beweegt. Mijn ervaring is dat je van binnenuit blijvend kunt veranderen en groeien.

Mijn werkwijze is intuïtief. Ik stem mij af op jouw behoefte. Aan de hand van wat ik zie en voel pas ik toe wat er op dat moment nodig is.
Dit kan onder andere zijn door middel van een opstelling of een bewustzijnstraining op maat.

Ik werk niet met vaste concepten of trajecten. Ik sta voor een persoonlijke benadering, liefdevol en direct. Zodat een ieder op zijn/haar manier stappen kan zetten naar persoonlijke groei en bewustwording.

Ik kijk er naar uit samen met jou te werken aan een bewuster en gelukkiger leven. Waar je liefdevol in verbinding bent met jezelf.

Telefonische kennismaking – Gratis
Individuele sessie (60 minuten) € 75,-

Mocht er onverwachts iets tussenkomen ben je vrij om de afspraak te annuleren. Dit graag telefonisch en minimaal 24 uur voor de afspraak. Als de afspraak niet minimaal 24 uur voor de afspraak wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Laten we de juiste dingen koesteren van voorvaders
Vooral nog meer luisteren en doorpraten
Laten we leren van de volgende en voorgaande
Generaties moeten hoe dan ook door samen
En soms schaam ik me diep
Maar soms ben ik zo trots als een pauw
Of soms te vooruitstrevend of te conservatief
Maar doe iets, want het is ook die van jou!

(Snelle – Generatie Y)